Synonyms : Letters : Parts of English : Alphabets

Synonyms

English Grammar Index


Questions Page


Choose the correct SYNONYMS for the underlined words.



  1. India won six straight Olympic gold medals.

    (a) Without break

    (b) good

    (c) bad

    ANSWER : Without break



  2. He was winning 24 consecutive matches.

    (a) simultaneous

    (b) straight

    (c) pace

    ANSWER : straight



  3. A record likely to stand through the ages.

    (a) years

    (b) months

    (c) times

    ANSWER : times



  4. Thrust on to the centre stage his mettle would be tested.

    (a) guidance

    (b) courage

    (c) fare

    ANSWER : fare



  5. Jean Valjean pleaded with the police and said he was not guilty.

    (a) requested

    (b) fought

    (c) died

    ANSWER : requested



  6. He fed on filth for nineteen years.

    (a) bread

    (b) dirty food

    (c) fish

    ANSWER : dirty food



  7. The Bishop slept tranquilly.

    (a) fast

    (b) slowly

    (c) peacefully

    ANSWER : peacefully



  8. He stood terrified at this radiant figure.

    (a) frightening

    (b) shining

    (c) fearing

    ANSWER : shining


    English Grammar Tests


    English Grammar Index



    From Synonyms to HOME PAGE

More To Explore