Antonyms Exercises




Antonyms Exercises :


QUESTION PAGE


DIRECTIONS : Pick out the opposite meaning or antonym of the words given below.


311. BENEVOLENCE : (ANSWER : B - malevolence)

(a) contempt (b) malevolence (c) hatred (d) derision



312. KNACK : (ANSWER : A - dullness)

(a) dullness (b) balance (c) talent (d) dexterity



313. CELIBATE : (ANSWER : B - reprobate)

(a) profligate (b) reprobate (c) extravagant (d) prodigal



314. DITHER : (ANSWER : C - decide)

(a) cry (b) refer (c) decide (d) defer



315. CONSOLIDATE : (ANSWER : B - weaken)

(a) isolate (b) weaken (c) divide (d) identify



316. INSOLENT : (ANSWER : C - polite)

(a) agreeable (b) coward (c) polite (d) considerate



317. LIABILITY : (ANSWER : B - exemption)

(a) assumption (b) exemption (c) consumption (d) presumption



318. FABRICATE : (ANSWER : A - unearth)

(a) unearth (b) construct (c) demolish (d) renovate



319. GREGARIOUS : (ANSWER : C - unsociable)

(a) sociable (b) societal (c) unsociable (d) solitary



320. PRAGMATIC : (ANSWER : D - idealistic)

(a) indefinite (b) vague (c) optimistic (d) idealistic


Antonyms Exercises :







Antonyms Exercises To HOME PAGE