Additional Info



Related Links : Synonyms Exercises

Share

Synonyms Exercises




Synonyms Exercises :


QUESTION PAGE


DIRECTIONS : Pick out the nearest correct meaning or synonym of the words given below.


121. DEIFY : (ANSWER : B - worship)

(a) face (b) worship (c) flatter (d) challenge



122. TYRANNY : (ANSWER : D - cruelty)

(a) misrule (b) power (c) madness (d) cruelty



123. CONNOISSEUR : (ANSWER : B - interpreter)

(a) ignorant (b) interpreter (c) delinquent (d) lover of art



124. WRATH : (ANSWER : C - anger)

(a) jealousy (b) hatred (c) anger (d) violence



125. REBATE : (ANSWER : D - discount)

(a) loss (b) refund (c) compensation (d) discount



126. PROLIFIC : (ANSWER : C - fertile)

(a) plenty (b) competent (c) fertile (d) predominant



127. AFFABLE : (ANSWER : A - friendly)

(a) friendly (b) cheerful (c) helpful (d) neutral



128. EXORBITANT : (ANSWER : C - excessive)

(a) odd (b) ridiculous (c) excessive (d) threatening



129. TERRIFIC : (ANSWER : D - terrible)

(a) big (b) excellent (c) tragic (d) terrible



130. ABNEGATION : (ANSWER : A - self-denial)

(a) self-denial (b) self-sacrifice (c) self-praise (d) self-criticism



131. AFFLUENT : (ANSWER : A - prosperous)

(a) prosperous (b) poor (c) talkative (d) close



132. INFREQUENT : (ANSWER : D - sometimes)

(a) never (b) usual (c) rare (d) sometimes



133. MASSACRE : (ANSWER : B - slaughter)

(a) stab (b) slaughter (c) murder (d) assassinate



134. DISTINGUISH : (ANSWER : C - differentiate)

(a) darken (b) abolish (c) differentiate (d) confuse



135. GRATIFY : (ANSWER : C - pacify)

(a) frank (b) appreciate (c) pacify (d) indulge


Synonyms Exercises :







Synonyms Exercises To HOME PAGE