Synonyms Exercises




Synonyms Exercises :


QUESTION PAGE


DIRECTIONS : Pick out the nearest correct meaning or synonym of the words given below.


226. WALLOW : (ANSWER : A - luxuriate)

(a) luxuriate (b) suffer (c) sacrifice (d) prosper



227. INNATE : (ANSWER : C - inborn)

(a) unique (b) important (c) inborn (d) essential



228. FURTIVE : (ANSWER : D - stealthy)

(a) baffling (b) fleeing (c) hasty (d) stealthy



229. ACCOLADE : (ANSWER : B - award)

(a) welcome (b) award (c) affection (d) arrival



230. INDIGENCE : (ANSWER : A - poverty)

(a) poverty (b) prosperity (c) suffering (d) scarcity



231. DISTINCTION : (ANSWER : B - difference)

(a) degree (b) difference (c) diffusion (d) disagreement



232. STALEMATE : (ANSWER : C - deadlock)

(a) deadly (b) dead-end (c) deadlock (d) dead-drunk



233. REQUITE : (ANSWER : A - repay)

(a) repay (b) demand (c) refuse (d) requisition



234. COMPENDIUM : (ANSWER : B - reference)

(a) glossary (b) reference (c) index (d) summary



235. VAPID : (ANSWER : C - dull)

(a) virtuous (b) priceless (c) dull (d) vital



236. ACCOST: (ANSWER : D - address)

(a) hesitate (b) speculate (c) insult (d) address



237. FRATERNISE : (ANSWER : A - associate)

(a) associate (b) organise (c) expel (d) cheat



238. CATALOGUE : (ANSWER : C - list)

(a) menu (b) record (c) list (d) pamphlet



239. OVERSTRUNG : (ANSWER : C - sensitive)

(a) concerned (b) active (c) sensitive (d) energetic



240. GREGARIOUS : (ANSWER : A - sociable)

(a) sociable (b) turbulent (c) pugnacious (d) clumsy


Synonyms Exercises :







Synonyms Exercises To HOME PAGE