Synonyms Exercises




Synonyms Exercises :


QUESTION PAGE


DIRECTIONS : Pick out the nearest correct meaning or synonym of the words given below.


211. VOGUE : (ANSWER : A - fashion)

(a) fashion (b) rejection (c) order (d) satisfaction



212. IMPREGNATE : (ANSWER : C - affect)

(a) conceal (b) suffer (c) affect (d) conclude



213. DELEGATE : (ANSWER : D - representative)

(a) officer (b) participant (c) member (d) representative



214. ABANDON : (ANSWER : D - forsake)

(a) admit (b) refrain (c) abstain (d) forsake



215. AVER : (ANSWER : A - assert)

(a) assert (b) confess (c) impress (d) trust



216. YAW : (ANSWER : D - drift)

(a) dedicate (b) soar (c) arouse (d) drift



217. DELECTABLE : (ANSWER : B - delightful)

(a) attractive (b) delightful (c) desirable (d) delicate



218. HINDER : (ANSWER : A - obstruct)

(a) obstruct (b) challenge (c) damage (d) ruin



219. REITERATE : (ANSWER : C - repeat)

(a) reassess (b) rewrite (c) repeat (d) stutter



220. FEIGN : (ANSWER : A - pretend)

(a) pretend (b) attend (c) condemn (d) condone



221. VITUPERATE : (ANSWER : B - abuse)

(a) appreciate (b) abuse (c) appraise (d) encourage



222. NAUSEATE : (ANSWER : B - sicken)

(a) tempt (b) sicken (c) despise (d) detest



223. INIQUITOUS : (ANSWER : D - wicked)

(a) unequal (b) curious (c) biased (d) wicked



224. ECSTATIC : (ANSWER : B - enraptured)

(a) animated (b) enraptured (c) bewildered (d) fitful



225. REPLENISH : (ANSWER : D - restore)

(a) fill (b) supply (c) provide (d) restore


Synonyms Exercises :







Synonyms Exercises To HOME PAGE