Antonyms

English Grammar Index


Questions Page


Choose the correct Antonyms for the underlined words.



  1. Only I had been stupid.

    (a) idiotic

    (b) foolish

    (c) sagacious

    ANSWER : sagacious



  2. I remember you always.

    (a) recollect

    (b) memorize

    (c) forget

    ANSWER : forget



  3. She seems to be shy.

    (a) bold

    (b) clever

    (c) brilliant

    ANSWER : bold



  4. He loved all.

    (a) hated

    (b) real

    (c) strange

    ANSWER : hated



  5. He is doing manual work.

    (a) amusing

    (b) real

    (c) mechanical

    ANSWER : mechanical



  6. Don’t be serious.

    (a) funny

    (b) real

    (c) authentic

    ANSWER : funny



  7. This is the common thing.

    (a) strange

    (b) funny

    (c) real

    ANSWER : strange



  8. This is false idea.

    (a) mechanical

    (b) automatic

    (c) real

    ANSWER : real



  9. He is a famous person.

    (a) unknown

    (b) passive

    (c) active

    ANSWER : unknown



  10. There is a public library in our city.

    (a) stupidity

    (b) natural

    (c) personal

    ANSWER : personal


    English Grammar Tests


    English Grammar Index



    From Antonyms to HOME PAGE

privacy policy