Synonyms

English Grammar Index


Questions Page


Choose the correct SYNONYMS for the underlined words.



  1. It existed in many the world’s early civilizations.

    (a) be

    (b) faced

    (c) played

    ANSWER : be



  2. Ice hockey evolved in the British isles in the 19th Century.

    (a) came out

    (b) credited

    (c) aggregated

    ANSWER : came out



  3. I was possibly adapted from the Irish came of hurling.

    (a) surpassed

    (b) made suitable

    (c) dreamed

    ANSWER : made suitable



  4. Possibly from the Irish game of hurling.

    (a) sleeping

    (b) drawing

    (c) jumping



    ANSWER : jumping



  5. The British army helped spread hockey internationally.

    (a) guide

    (b) pace

    (c) move

    ANSWER : guide



  6. Its popularity was booming in the Indian Subcontinent.

    (a) play

    (b) hit

    (c) fame

    ANSWER : fame



  7. Its popularity especially booming in the Indian Subcontinent.

    (a)suburban

    (b) tutelage

    (c) shining

    ANSWER : shining



  8. Men’s hockey first appeared at the 1908 Olympic games.

    (a) seemed

    (b) matched

    (c) helped

    ANSWER : seemed

    English Grammar Tests


    English Grammar Index



    From Synonyms to HOME PAGE

privacy policy